Testul rapid 2019-nCOV IgG/IgM – casetă (Sânge integral/ser/plasmă) – kit cu 25 de teste

Testul este destinat utilizarii exclusiv de catre profesionistii din domeniul medical!

Testul rapid 2019-nCOV IgG/IgM – casetă (Sânge integral/ser/plasmă) este un test imunocromatografic pentru depistarea calitativă a anticorpilor IgG și IgM împotriva coronavirusului 2019-nCOV în sângele integral, ser sau plasmă.

Este recomandat ca metodă rapidă de screening, confirmare și orientare a diagnosticului în contextul extinderii la nivel global a infecției cu noul coronavirus 2019-nCoV- redenumit SARS-CoV2.

Kit cu 25 casete test ambulate individual, 25 pipete, 1 flacon soluție tampon, prospect

Rapid, simplu: rezultat in 10 minute, o picătură de sânge venos/din deget

Testul furnizează rezultate ce trebuie interpretate doar de medic împreună cu celelalte date anamnestice, clinice și paraclinice disponibile. Dacă testul este negativ dar contextul clinico-epidemiologic este sugestiv pentru o posibilă infectare, investigații suplimentare sunt necesare. Dacă testul este pozitiv se vor urma indicațiile și normele legale de gestionare a cazului depistat.

Pentru stabilirea caracteristicilor de performanță, testul rapid 2019-nCOV IgG/IgM – casetă (Sânge integral/ser/plasmă) a fost comparat cu un test de top PCR. Rezultatele demonstrează indici foarte buni de specificitate, sensibilitate și acuratețe:

Caracteristici de performanță rezultate IgG:

  • Sensibilitate relativă – 100%
  • Specificitate relativă – 98%
  • Acuratețe – 98,6%

Caracteristici de performanță rezultate IgM:

  • Sensibilitate relativă – 85%
  • Specificitate relativă – 96%
  • Acuratețe – 92,9%

*Testele rapide de diagnostic Dr. Smart sunt teste destinate exclusiv pentru diagnosticul in vitro efectuat de către profesioniștii din domeniul sănătății, în unități sanitare cu autorizație/aviz de funcționare valide.