EmeTerm – Bratara inteligenta impotriva starilor de greata si voma

Eficienta si siguranta – garantate de aprobarea FDA, dovedite de numeroase studii clinice

  • functioneaza prin electrostimulare, fara reactiile adverse ale medicamentelor uzuale

Efect rapid si continuu pe care il puteti controla si adapta singur la simptomele d-voastra

  • efectul se instaleaza imediat dupa aplicarea bratarii si se mentine pe toata durata purtarii ei
  • va permite 5 trepte de reglare a intensitatii adaptat la severitatea simptomelor d-voastra ceea ce niciun medicament nu va permite

Dispozitiv de ultima generatie, bazat pe cea mai moderna tehnologie, design premiat

  • materiale hipoalergenice, rezistent la apa, nu necesita gel,
  • reincarcabil (cablu USB inclus)
  • design elegant, discret, confortabil, prietenos

Starile de greata si voma sunt simptome pe care le resimt multe persoane in calatoriile cu masina, avionul sau pe mare, femeile insarcinate (greturile matinale) sau pacientii care fac chimioterapie.

EmeTerm va permite sa controlati aceste simptome fara a mai apela la medicamente cu efect incert dar cu posibile reactii adverse nedorite.

Datorita mecanismului de reglare in 5 trepte a intensitatii dispozitivului, puteti adapta terapia la severitatea simptomelor d-voastra.

Utilizarea la categorii speciale de persoane – copii, femei insarcinate – este garantata de aprobarea FDA. Dispozitivul are toate certificarile CE de performanta si siguranta.

Cu un design elegant, confortabil si prietenos, usoara si inteligenta, bratara EmeTerm va ofera libertate de miscare si bucuria de a participa fara limite la orice activitati, oriunde, oricând!

Principiul de functionare a dispozitivului EmeTerm se bazeaza pe capacitatea de inhibare a centrilor nervosi centrali ce induc starile de greata si voma prin stimularea electrica a unui anumit punct periferic – P6.

Electrozii de pe partea interioara a dispozitivului, aflati in contact intim cu pielea descarca impulsuri electrice ce stimuleaza nervul median.

  1. Aceste impulsuri sunt transmise prin sistemul nervos catre centrele ce controleaza producerea reflexelor de greata si voma.
  2. Impulsurile de joasa-frecventa descarcate inhiba calea vagala de transmitere a stimulilor de declansare a starii de voma si astfel blocheaza sau intârzie declansarea reflexului de voma si starii de greata.

Principiile bratarilor inteligente antiemetice au la baza practici vechi de acupunctura si presopunctura chinezesti ce au identificat ca P6 – punctul pe antebrat la 2 degete de pliul pumnului, median, este util in tratarea starilor de greata si voma.

De-a lungul timpului s-au utilizat diverse tipuri de bratari care sa permita stimularea acestui punct P6 fara acupunctura.

EmeTerm este cea mai noua generatie de dispozitive ce functioneaza pe acest principiu, dispozitivul este sigur, neinvaziv (ca acupunctura), nu necesita gel – ca generatiile anterioare de dispozitive, si are rezultate clinice remarcabile.

Tratamentele medicamentoase uzuale sunt comprimate sau siropuri care se administreaza oral, adica ajung in stomac si de acolo se absorb si in functie de metabolismul fiecaruia sunt sau nu active dupa si pentru o perioada de timp. Varsaturile ce insotesc in majoritatea cazurilor greata din raul de miscare sau sarcina, sau chimioterapie, fac ca aceste medicamente sa nu ramina suficient timp in stomac sa isi faca efectul iar dozajul lor nu poate fi controlat.

Cu EmeTerm – d-voastra sunteti in control!